Samarbejdspartnere
Hos NoXit lever vi efter at intet er umuligt og intet for stort. For altid at kunne levere de bedste kurser, arrangementer og events og samtidig være så konkurrencedygtige som muligt, har vi allieret os med en række samarbejdspartnere. På den måde kan vi levere unikke løsninger som lever op til alles forventninger. Ofte kræver vores løsninger at vi sammensætter os med flere forskellige partnere. Denne sammensætning bliver udarbejdet ud fra kundens ønsker om kurser, arrangementer og events.

Herunder kan du se vores samarbejdspartnere:

Level5 tilbyder skræddersyede kurser, der kan bringe dig og din ledergruppe op på det femte niveau på ledelsesskalaen – Executive Leadership. Executive Leadership handler om at finde de ressourcer og den selvtillid, der gør, at du som leder kommer til at hvile i dig selv. Der skal overskud til at være et godt eksempel for andre, og det overskud kan vi sammen finde.

www.level5.dk

Virksomhedskonsulenterne er en virksomhed, som har samlet en række dygtige mennesker, der hver indenfor deres interesseområde har uddannet og dygtiggjort sig, så de kan yde den bedst mulige udvikling for deres kunder. Virksomhedskonsulenterne udbyder produkter inde for organisationsudvikling og ledelse, samarbejde og kommunikation, salg og service, personlig udvikling samt stress og trivsel.

www.virksomhedskonsulenterne.dkNoXit ApS - Aalborg - mail@noxit.dk