Arrangementer
Vi har ingen begrænsninger, når det gælder afholdelse af arrangementer. I fællesskab skræddersyer vi et arrangement, ud fra de tanker og ideer I har. Det kan være alt lige fra virksomheden, som ønsker en god start på firmafesten, til herreturen eller polterabends, hvor den skal have fuld gas.

Til virksomheden har vi mulighed for at tilføje nogle teoretiske værktøjer til arrangementet, således det er sjovt men samtidig også lærerigt.

Eksempler på 2 type arrangementer, som vi ofte afholder:

Det lærerige arrangement
Dette arrangement er primært brugt af virksomheder, som ønsker at udvikle sig, samtidig med de får en uforglemmelig dag. Vi vil tilføje nogle teoretiske værktøjer, som man vil få brug for i løbet af dagen. Typisk arbejdes i teams af 6-12 mand, hvor samarbejdet vil blive sat på en prøve. Vi vil tilføje nogle events, som vil give lidt stress i teamet. I vil opleve en udvikling i teamet i løbet af dagen og komme til at se nogle nye sider af hinanden.

Fuld Gas
Den skal have fuld gas og det kan ikke blive vildt nok. Dette arrangement bliver oftest brugt til polterabends, herreture men også mindre virksomheder. Vi laver et program, hvor den får fuld gas og din selvtillid bliver sat på en prøve!

Lige meget hvilken form for arrangement I vælger, skal vi nok sørge for, at give jer en uforglemmelig dag.

Kontakt os nu og få et godt tilbud, vi vender hurtigt tilbage.NoXit ApS - Aalborg - mail@noxit.dk